Első gyakorló CD-nk (lásd/halld:audio) munkálatai közben, készítettünk egy pár videót is, így szeretnénk bemutatni, hogy milyen egyszerűen és könnyedén történik nálunk a dobok felvétele.

Ha megnézed láthatod, hogy „otthoni” körülmények közt vettük fel (konkrétan egy társasházi lakásban,nincs hangszigetelés és sehol egy mikrofon …) , de ez egyáltalán nem befolyásolja a végeredményt,az alábbi videónál például azt is bemutatjuk, hogy miközben zajlik a felvétel mi hallatszik valójában a szobában..…nagyon tanulságos!

Hogyan történik a felvétel?

Első lépésként játékstílusodnak megfelelően beállítjuk a dobot (érzékenység , hangerő stb.), majd beállítjuk a kívánt soundot, ezt legjobb a hozott alaphoz megtenni, de ha nincs nem gond később is belehet állítani,egy kattintás az egész…., majd megtörténik a feljátszás.

Ezután kezdődnek az utómunkálatok, amely során a stúdiónk összes előnye megmutatkozik.

Kijavítjuk az esetleges hibákat (ha szükséges),legyen szó pontosságról vagy akár dinamikai korrekcióról, mindezt természetesen újabb feljátszás nélkül…!!!, majd ahogy szeretnéd sávonként , illetve egyben vagy akár mindkét módon a pendrive-odra másoljuk a kész sávokat!

Ám ekkor még nincs vége!

Ha másnap otthon „tiszta” füllel meghallgatva azt gondolod, hogy alakítanál a hangzáson és például szívesen kicserélnéd a pergő sávot egy másik pergő hangjára…semmi gond leegyezteted velünk és már megy is az új sáv e-mailben, nem kell újra elutaznod hozzánk, nincs további költség!

Azt gondoljuk, hogy stúdiónk nagy segítség lehet a stúdiózásban tapasztalatlan zenekaroknak számára , hiszen alacsony költségek mellett készíthetik el lemezüket, illetve gyűjthetnek tapasztalatokat ezen a téren.

A fenti szolgáltatásokat figyelembe véve, biztosak vagyunk abban, hogy a végeredmény tekintetében kompromisszummentes felvételek születnek majd!

További szolgáltatásunk:

Manapság nagyon fontos, hogy különböző megosztó portálokon népszerűsítsd magad/tok , ezért a

nálunk történő dobfelvételekről videó felvételt is készítünk.(pont úgy mint a mellékelt videók valamelyikén), ez később jól jöhet a promócióhoz….és a legszebb benne, hogy ennek nincs külön díja ezt mi bónuszként adjuk!

Esetleges kérdések és válaszok:

Aki még nem próbálta az elektromos dobokat az sokszor elképzelni se tudja, hogy például mennyire érzékeny az ütőfelület?, hogyan működik a ride?, hogy vajon pozíció érzékeny-e pergő?,

lefogható-e a cintányér stb stb…

A következő kis videókkal nekik szeretnénk egy kis bemutatót tartani:

Pergő

Láb cin

Tam

Kísérő

Beütő

Láb dob